• Hrvatska

  • Kada?

  • Tko?

  • Karta
  • Plaže
  • Destinacija za odmor
  • Ponuda destinacije

Dubrovnik je jedna od najpoželjnijih europskih destinacija. Ovaj biser Jadrana uvršten je na UNESCO-ov popis Svjetske baštine 1979. godine i zbog svojih je povijesnih građevina poznat diljem svijeta.

Ako prvi put posjećujete Dubrovnik i ne znate gdje odsjesti, što vidjeti i kamo otići, samo slijedite naše savjete i provest ćete najbolji odmor ikad!

KRATKI BORAVCI U CENTRU NOĆNOG ŽIVOTA,  DOGAĐANJA I GUŽVE
Trebate odabrati smještaj u STAROM GRADU- centru Dubrovnika. Sva najvažnija događanja u Gradu događaju se u Starom Gradu, unutar gradskih zidina. Tijekom dana, Stari Grad je pun ljudi, a tijekom noći, možete čuti glazbu iz mnogobrojnih  kafića i restorana. Ta živost, mnogi ulični svirači i mnoštvo ljudi, daju ovom gradu dušu i jedan poseban šarm.
Vidi privatni smještaj u Starom gradu

 

KRATKI BORAVCI DO 3-4 NOĆENJA- MIRNI PREDIO U BLIZINI STAROG GRADA
Ukoliko želite rezervirati smještaj u blizini Starog Grada, a ne koristiti autobus, Pile ili Ploče su definitivno pravi izbor za Vas (to su zapravo 2 ulaza u Stari Grad).
Vidi privatni smještaj na Pilama i Pločama
Dio Dubrovnika koji je stvarno na izvrsnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Starog Grada, a još uvijek dovoljno daleko i s prekrasnim pogledom na more je GORICA. Ovaj dio Dubrovnika nalazi se 1 do 1,5 km od Starog Grada i ima odličnu autobusnu povezanost, također do Starog Grada možete i pješice. Možete prošetati i do jedne od najljepših šetnica u Dubrovniku pod nazivom Boninovo.
Vidi privatni smještaj na Gorici

DUŽI BORAVCI OD 4 NOĆENJA I VIŠE- PLAŽE, RESTORANI, ŠETNICE-  SAMO 5 MINUTA OD STAROG GRADA
LAPAD se nalazi samo 5 minuta vožnje (oko 2-2,5 km) od Starog Grada. Odlična autobusna povezanost čini Lapad jednim od najatraktivnijih dijelova Dubrovnika. Ondje imate sve što Vam je potrebno za savršen odmor- mnogo prekrasnih plaža i skrivenih uvala, šetnica, restorana, kafića, trgovina, banku, poštu ... Možete uživati u mnogim sportskim aktivnostima i vodenim sportovima (pogotovo na plaži Copacabani). Tu je također i mnoštvo sadržaja za djecu, dječjih parkova, različitih igrališta ... Možete uživati u istraživanju špilja ili iznajmiti bicikl i jednostavno se opustiti u ljepotama prirode ... Također možete ići na izlete na obližnje otoke. Lapad je definitivno jedan od najljepših dijelova Dubrovnika i zaista ga morate posjetiti.
Vidi privatni smještaj u Lapadu

 

KRATKI BORAVCI DO 3-4 NOĆENJA- U BLIZINI DUBROVAČKE LUKE I OTOKA MLJETA, KOLOČEPA, ŠIPANA I LOPUDA
Ako želite biti u samoj blizini Luke Dubrovnik gdje dolaze svi brodovi koji dolaze u Dubrovnik ili želite biti u neposrednoj blizini Autobusnog kolodvora Dubrovnik, trebali biste odabrati smještaj u GRUŽU. Iz Gruža svakodnevno mnogi turisti idu brodom na otok Mljet (veći dio otoka Mljeta je nacionalni park i najzeleniji hrvatski otok), kao i na otoke Šipan, Lopud i Koločep. Jedina mana ovog dijela grada je nedostatak plaža, pa biste trebali ići u druge dijelove grada …
Vidi privatni smještaj u Gružu

 

Za koji god dio grada se odlučite sigurni smo da ćete imati nezaboravan odmor u Dubrovniku!

Istražite više