• Hrvatska

 • Kada?

 • Tko?

 • Karta

O nama

Ovako je sve počelo u lipnju 2007. kada je osnovana Online Croatia

Ovako je sve počelo u lipnju 2007

Sjećate li se vremena kada su mobiteli imali tipke i kada smo svi bili u strahu od povezivanja mobitela na Internet zbog mogućih visokih troškova? Iako mobilni internet nismo baš ni koristili, bilo je fora imati tu mogućnost...

Sjećate li se vremena kada se za prijenos podataka koristila disketa ili CD, kada smo morali štedjeti najmanje godinu dana da bismo si priuštili najjednostavniji fotoaparat? E, to je bilo doba kada smo mi krenuli s našim poslom…

Ovako je sve počelo u lipnju 2007

Profesionalnog fotografa nismo imali pa je terenski rad bio dio naših dnevnih zadataka. Sve fotografije smo radili sami s našim „super fora” fotoaparatom Canon 4.0 MP.

Bilo je to vrijeme kada smo trebali pročitati ogromne količine materijala samo kako bismo provjerili i usporedili je li došlo do nekih zakonskih izmjena koje bi mogle imati utjecaja na naš posao.

Ovako je sve počelo u lipnju 2007

Bilo je puno više papirologije, puno više terenskog rada i generalno je trebalo puno više vremena za dovršiti bilo kakav zadatak.

Ponekad se uistinu čini kao drugo stoljeće....

 • 52 302 klijenata je rezerviralo s nama od 2007. godine!
 • 96.71% klijenata bi nam povjerilo izbor za idući odmor (bazirano na 4840 komentara klijenata)
 • 94.05% klijenta bi preporučili smještaj njihovim prijateljima (bazirano na 4840 komentara klijenata)
 • Specijalizirani smo za privatni smještaj na području Hrvatske

Što to sve znači?

 • To znači da kada nađete smještaj stotinjak metara od šljunčane plaže, to je onda zaista stotinjak metara od šljunčane plaže
 • To znači da nudimo kvalitetan privatni smještaj u skladu s određenim standardima i gostoljubive domaćine!
 • To znači da osiguravamo očekivanu kvalitetu proizvoda i usluga.
 • To znači da nama klijenti nisu samo brojevi koji dobivaju automatske odgovore putem softvera!
 • Na Vaša pitanja odgovara naš tim - zaposlenici u agenciji, koji imaju fakultetske diplome i govore Vaš jezik i, što je najvažnije, koji razumiju potrebe suvremenih putnika.
 • Otkrit ćemo vam mjesta koja posjećuju lokalci!
 • POKAZAT ĆEMO VAM MJESTA NA KOJIMA I MI VOLIMO JESTI I PITI!
 • Pomoći ćemo vam pronaći skrivene uvale i mjesta za koja drugi turisti ne znaju!
 • S nama ćete OSJETITI što je zapravo Hrvatska

Upoznajte naš tim:

Maja Čupić Šoletić

Maja Čupić - CEO

Maja je svjesna koliko dugo gosti čekaju na svoje odmore kako bi mogli naći malo mira i užitka u ovim stresnim vremenima i koliko je važno individualno pristupiti svakom gostu maksimalno.

Majin glavni cilj bio je, i još uvijek jest, svake godine poboljšati i proširiti svoje poslovanje te imati zadovoljne goste i zaposlenike.

Pročitaj više

Maja je odrasla na otoku Čiovo u blizini Trogira. Nakon završene srednje škole otišla je studirati na Fakultet za turizam i vanjsku trgovinu u Dubrovniku gdje je, nedugo nakon završetka studija, pokrenula vlastiti posao.

Budući da je i sama bila uspješna iznajmljivačica u to vrijeme, puno drugih iznajmljivača tražilo je njezin savjet o tome kako iznajmiti svoj smještaj. To je u konačnici dovelo do ideje o pokretanju vlastite agencije. Uz puno truda i ulaganja od ideje, nastao je uspješan posao. Agencija je osnovana 2007. godine.

Majin glavni cilj bio je, i još uvijek jest, svake godine poboljšati i proširiti svoje poslovanje te imati zadovoljne goste i zaposlenike. Njezina predanost poslu dovela je do ispunjenja njezinog glavnog cilja i danas s ponosom može reći da je uspjela budući da njena agencija godinama kontinuirano raste, a interne godišnje ankete o zadovoljstvu kupaca pokazuju da više od 96% gostiju Online Croatia agencije bi vjerovalo agenciji i pri svom sljedećem odabiru smještaja za boravak u Hrvatskoj.

Maja je od samog početka bila svjesna koliko dugo gosti čekaju na svoje odmore kako bi u ovim stresnim vremenima pronašli malo mira i zadovoljstva i koliko je važno maksimalno individualno pristupiti svakom gostu. Nikad ne propušta priliku pročitati sve recenzije gostiju nakon njihova boravka, jer je to način na koji može poboljšati svoje poslovanje i postići maksimalno zadovoljstvo gosta i uslugom i smještajem. Čak i nakon svih ovih godina, još uvijek je uzbuđena zbog svih pozitivnih dojmova i pažljivo isčitava sve savjete i komentare gostiju, jer su oni uistinu potvrda njezine dugogodišnje predanosti poslu, izgradnji uspješnog tima i odabira najboljih domaćina za svoje goste.

Petra Bore

Petra Bore - Sales Manager

Otkako se 2015. godine pridružila našem timu, Petra je u misiji da našim gostima olakša pronalaženje najboljeg smještaja za njihov odmor u Dalmaciji.

Budući da je po prirodi i sama putnica, pronašla je svoju pravu svrhu koristeći vlastita iskustva.

Otkako se 2015. godine pridružila našem timu, Petra je u misiji da našim gostima olakša pronalaženje najboljeg smještaja za njihov odmor u Dalmaciji.

Cijeli svoj život živi u Dubrovniku, dok je većinu ljeta provela putujući hrvatskom obalom. Budući da je i sama putnica, iz prve ruke je doživjela sve pozitivne i negativne strane traženja smještaja. Učinit će sve da vaše iskustvo traženja smještaja učini što jednostavnijim i ugodnijim. S druge strane, njezino se lokalno znanje pokazalo izuzetno korisnim kad je riječ o pronalaženju najboljih plaža, vrhunskih restorana ili lokalnih zanimljivosti.

Prije nego što se pridružila Online Croatia timu, magistrirala je poslovnu ekonomiju i provela nekoliko godina radeći na poslovima računovodstva i administracije. Međutim, budući da je po prirodi putnica, pronašla je svoju pravu svrhu koristeći svoja iskustva s putovanja u novom zanimanju.

Marija Klokoč

Marija Klokoč - Account Manager

Rad licem u lice s klijentima iz cijelog svijeta u mnogo različitih situacija pružilo joj je iskustvo iz prve ruke.

Marija je počela raditi u Online Croatia agenciji u ožujku 2014. kao prodajna predstavnica.

Marija je počela raditi u Online Croatia agenciji u ožujku 2014. godine kao referent za rezervacije. Nakon diplome na Sveučilištu u Dubrovniku, gdje je stekla zvanje magistra struke za odnose s javnostima, radila je na različitim pozicijama u nekim od najboljih hotela s pet zvjezdica u Dubrovniku. Tada je odlučila da se u budućnosti više vidi u turizmu, umjesto u odnosima s javnostima.

Radeći licem u lice s klijentima iz cijelog svijeta u puno različitih situacija omogućilo joj je iskustvo iz prve ruke. Također je iz prve ruke dobila uvid u to kako gosti vide usluge koje im se nude, kako se osjećaju kada stvari nisu onakve kakvima ih oni očekuju i kako reagiraju u različitim situacijama.

Marija kao svoju najveću prednost vidi sposobnost da se stavi u cipele gosta i razmisli o tome što bi ona sama htjela i kako bi se osjećala u određenom smještaju. Kao rezultat toga može ponuditi najbolji izbor smještaja prema zahtjevima gosta.

Online Croatia travel agency
Ćira Carića 3
20 000 Dubrovnik
Telefon +385 20 435 555
Fax +385 20 435 555
GSM +385 91 531 16 14
E-mail: info@online-croatia.com
ID CODE: HR-AB-20-060318424

Istražite više