• Hrvatska

  • Kada?

  • Tko?

  • Karta

Home Page

Tražite privatni smještaj u Hrvatskoj, apartmane u Dubrovniku ili apartmane u Trogiru?

Ili neke dodatne informacije o Hrvatskoj poput: povoljni letovi, rent-a-car u Hrvatskoj, informacije o zračnim lukama u Hrvatskoj...Na pravom ste mjestu! Pronađite sve što vas zanima sa turističkom agencijom Croaticom i rezervirajte online. Sav privatni smještaj u Hrvatskoj je osobno provjeren i posjećen od strane našeg predstavnika.

Ne znate što posjetiti u Hrvatskoj, gdje rezervirati privatni smještaj u Hrvatskoj? Ne brinite, mi imamo vodič kroz destinacije sa svim informacijama koje su vam potrebne. Glavne destinacije u Hrvatskoj su: Dubrovnik, Trogir, Split, Korcula i Hvar. Nudimo vam širok spektar ponude privatnog smještaja u Hrvatskoj u vodećim destinacijama:

Privatni smještaj, apartmani, sobe, ville i kuće za odmor u Hrvatskoj predstavljaju veći izbor mogućnosti nego hotelski smještaj u Hrvatskoj. Privatni smještaj u Hrvatskoj je puno jeftiniji i pruža vam puno više privatnosti od hotelskog smještaja u Hrvatskoj. Croatica ima jako veliki  asortiman; od jeftinih privatnih apartmana u Hrvatskoj do villa i ekskluzivnih apartmana ili možete rezervirati kuću za odmor u Hrvatskoj i uživati u vašem odmoru.

Ako je ljenčarenje na plaži vaša ideja relaksacije izaberite neki od naših apartmana uz more i villa u Hrvatskoj. Možete birati između apartmana uz more i villa na području Dubrovnika, apartmana uz more u gradu Dubrovniku, apartmana uz more na području Splita i Trogira i apartmana uz more i villa na otocima.

U ponudi Croatice je puno vrlo lijepih i jeftinih smještajnih jedinica u Hrvatskoj; možete pogledati

Ako želite svoju vlastitu kuću u Hrvatskoj izaberite jednu od naših kuća za odmor u Hrvatskoj, možete birati između kuća za odmor u Dubrovniku i kuća za odmor u Trogiru.
Ako želite uživati u plivanju u bazenu ili jucuzziju rezervirajte apartman sa jacuzzijem u Trogiru ili apartman s bazenom na Korčuli.

Ako preferirate sobu za odmor u Hrvatskoj pogledajte ponudu Croatice za iznajmljivanje soba u Hrvatskoj i izaberite između soba za iznajmljivanje u Dubrovniku i soba za iznajmljivanje na području Trogira.

Hrvatska je poznata po svom kristalno bistrom moru, atraktivnim plažama, više od 1200 otoka i bogatom kulturnom nasljeđu. Jedan od najpoznatijih hrvatskih gradova je Dubrovnik- hrvatski biser. Drugi poznati grad, također pod zaštitom UNESCO-a je Trogir, zatim možete uživati na Korcula, Hvar ili u Splitu. Croatica je izabrala ove destinacije kao svoju bazu jer mislimo da su one najzanimljivije za odmor u Hrvatskoj.

Dakle, odmor u Hrvatskoj ima mnoštvo zanimljivosti za svakoga tko cijeni prirodne ljepote  gdje sve od oštrih planina do plodnih riječnih dolina možete naći baš ispred vaših vrata i, ako želite posvetiti što je više moguće vremena vašem putovanju otkrića, privatni smještaj u Hrvatskoj omogućuje vam potpuno atraktivan izbor. Možda nikad prije niste razmišljali o privatnom smještaju u Hrvatskoj, ali potencijal Hrvatske kao jedne od najpoznatijih svjetskih destinacija traži da bude otkriven!

Istražite više