• Hrvatska

 • Kada?

 • Tko?

 • Karta

O nama

 • Turistička agencija osnovana je u lipnju 2007.
 • 22 718 klijenata je rezerviralo s nama od 2007. godine!
 • 96.59% klijenata bi nam povjerilo izbor za idući odmor (bazirano na 2143 komentara klijenata)
 • 94.82% klijenta bi preporučili smještaj njihovim prijateljima (bazirano na 2143 komentara klijenata)
 • ČLANOVI SMO UDRUGE HRVATSKIH PUTNIČKIH AGENCIJA UHPA ČLANOVI SMO TRAVELLIFE ORGANIZACIJE I DIO DRUŠTVENO ODGOVORNOG POSLOVANJA U TURIZMU.
 • SPECIJALIZIRANI SMO ZA PRIVATNI SMJEŠTAJ NA PODRUČJU HRVATSKE.
 • IMPLEMENTIRALI SMO I CERTIFICIRALI SUSTAV UPRAVLJANJA KVALITETOM PREMA MEĐUNARODNOJ NORMI ISO 9001:2008 (MEĐUNARODNO PRIZNATA NORMA ZA STANDARDIZACIJU ZA SUSTAVE UPRAVLJANJA KVALITETOM).

Što to sve znači?

 • To znači da imamo kvalitetan privatni smještaj s određenim standardima i ljubaznim domaćinima.
 • To znači da kada vidite smještaj udaljen sto metara do šljunčane plaže zaista toliko i ima!
 • To znači da osiguravamo očekivanu kvalitetu proizvoda i usluga.
 • To znači da nama klijenti nisu brojevi koji dobivaju automatske odgovore putem softwera!
 • Vama odgovara naš tim, djelatnici agencije, svi fakultetski obrazovani s poznavanjem Vašeg jezika i najvažnije: poznavanjem potreba današnjeg klijenta.
 • Mi ćemo vam otkriti mjesta koja lokalci posjećuju!
 • Mi ćemo vam otkriti mjesta gdje mi idemo jesti i piti!
 • Mi ćemo vam otkriti skrivene uvale i mjesta u koja drugi turisti ne idu!
 • S nama ćete osjetiti HRVATSKU.

Upoznajte naš tim:

Maja Čupić Šoletić

Maja Čupić - Vlasnik i Generalni menadžer

"Svjesni smo da svi ljudi čekaju svoj godišnji odmor kako bi u ovim stresnim vremenima pronašli komad mira i užitka te kako bi napunili baterije pa se svakom gostu uz individualni pristup maksimalno posvećujemo."

"Nakon razrade ideje u lipnju 2007. godine odlučila sam ostaviti posao u Valamar grupaciji te pokrenuti vlastitu agenciju."

"Djelatnici putničke agencije Online Croatia su svi fakultetski obrazovani sa odličnim poznavanjem jezika i pravila ponašanja rada u turizmu te sam iznimno ponosna na njihov dosadašnji rad i doprinos."

Živjela sam i odrasla na Čiovu kod Trogira te sam nakon završetka srednje turističke škole otišla studirati na Fakultet za turizam i vanjsku trgovinu u Dubrovniku. Nakon završetka studija počela sam posredovati u prodaji privatnog smještaja za potrebe svoje obitelji. Bile su to godine kada se Internet tek počeo koristiti pri rezerviranju privatnog smještaja. Paralelno sa tim „privatnim“ poslom radila sam kao recepcioner , te nakon toga u prodaji za hotelsku kuću Babin kuk kao dio tima jedne od najvećih hotelskih grupacija u Hrvatskoj Valamar. Tamo sam jako puno naučila o pravilima profesionalnog ponašanja u turizmu kao i organizaciji rada što mi je uvelike pomoglo u pokretanju vlastite agencije.

Budući da sam uspješno koristila Internet pri prodaji smještaja uskoro se krug zainteresiranih vlasnika i zadovoljnih gostiju počeo širiti te se počela stvarati ideja o pokretanju vlastitog posla u obliku agencije koja će se baviti posredovanjem pri dolasku gostiju u privatni smještaj u Hrvatsku. Naglasak je bio u točnoj prezentaciji svakog pojedinog apartmana kako bi gosti mogli donijeti ispravnu odluku pri izboru smještaja za svoj odmor.

Osobno jako volim putovati te sam dosada posjetila Italiju, Španjolsku, Portugal, Irsku, Veliku Britaniju, Nizozemsku, Mađarsku, Češku, Austriju, Njemačku, Francusku i Grčku te uvijek nastojim razmišljati kao gost jer smatram da jedino takvim pristupom možemo pružiti kvalitetnu uslugu.

Svake godine nastojimo unaprijediti naš posao i sa zadovoljstvom možemo reći da smo jako uspješni budući da više od 99% naših gostiju ističe da bi povjerili Online Croatia izbor za svoj budući odmor. Jako puno gostiju nam se javlja sa pozitivnim dojmovima i zahvalama na svim danim savjetima za uspješan odmor.

Trenutno agencija Online Croatia ima šest stalno zaposlenih djelatnika, dvoje vanjskih suradnika, oko 800 smještajnih jedinica u ponudi te više od 300 partnera- vlasnika privatnog smještaja i više od 12 000 gostiju koji su nam ukazali povjerenje.

Marija Guljelmović

Marija Guljelmović- Menadžer za odnose sa javnošću

"U agenciji Online Croatia sam zaposlena od ožujka 2013. godine."

"Po prirodi sam društvena i komunikativna, pa je izbor turističke profesije bio logičan izbor, pogotovo u gradu Dubrovniku – biseru Jadrana i cjelokupnog hrvatskog turizma."

"Posjetila sam više od 40 zemalja, upoznavala različite ljude i različite kulture, što mislim da je vrlo važno za nastavak mog rada u turizmu."

Završila sam Ekonomski fakultet, smjer turizam. Rad u turističkoj agenciji smatram odličnim izborom za daljnje profesionalno usavršavanje. Uz pozitivnu radnu atmosferu i bogato poslovno iskustvo zaposlenika agencije, obavljanje svakodnevnih zaduženja (komunikacija sa vlasnicima objekata i ažuriranje podataka) je lakše i zanimljivije. Gostima nastojimo pružiti najkvalitetniju uslugu, a ukazano povjerenje zadovoljnih korisnika i njihovi pozitivni dojmovi  su mi dodatna motivacija u daljnjem radu.

Tečno govorim engleski i francuski, a poznajem osnove njemačkog i talijanskog jezika.

Osim rada u hotelima kao recepcionar, također imam 6 godina iskustva rada u avijaciji. Tamo sam puno naučila o komunikaciji s ljudima, profesionalnom ponašanju i općenito odnosima sa javnošću.

Marija Klokoč

Marija Klokoč - prodajni menadžer

"Radim u agenciji Online Croatia od ožujka 2014 u odjelu prodaje"

"Radom licem u lice s klijentima iz svih krajeva svijeta u jako različitim situacijama stekla sam iskustvo iz prve ruke."

"Danas, kada gostima nudim apartmane, najveću prednost vidim u mogućnosti poistovjećivanja sa gostima i razmišljanju kako se oni osjećaju kako bi uspješno ispunila sve njihove zahtjeve."

Radim u Online Croatia od ožujka 2014 u odjelu prodaje.

Nakon što sam diplomirala odnose s javnošću na Sveučilištu Dubrovnik, radila sam na različitim pozicijama u nekim od najboljih hotela s pet zvjezdica u Dubrovniku. Kroz rad u hotelijerstvu odlučila sam da se u budućnosti želim razvijati u granama turizma umjesto odnosa s javnošću.

Radom licem u lice s klijentima iz svih krajeva svijeta u jako različitim situacijama stekla sam iskustvo iz prve ruke. Također sam dobila uvid o tome kako oni vide usluge koje nudimo, kako se osjećaju kada stvari nisu onakve kakve se očekuju da budu te kako oni reagiraju u različitim situacijama.

Danas, kada gostima nudim apartmane, najveću prednost vidim u mogućnosti poistovjećivanja sa gostima i razmišljanju kako se oni osjećaju kako bi uspješno ispunila sve njihove zahtjeve.

Online Croatia travel agency
Ćira Carića 3
20 000 Dubrovnik
Telefon +385 20 435 555
Fax +385 20 435 555
GSM +385 91 531 16 14 , +385 92 202 07 73
E-mail: info@online-croatia.com
ID CODE: HR-AB-20-060318424

Istražite više